اجاره اقامتگاه بومگردی کلوش - اتاق ۱۶ متری
اقامتگاه بوم گردی کلوش سر دارای چهار اتاق است که ۲ اتاق در این بومگردی یک اتاق که دو تخت دارد با ظرفیت چهار نفر و یک اتاق دیگر که کف خواب هست و ظرفیت هشت مهمان را دارد دو اتاق های دیگر این بومگردی با ظرفیت دو نفر مهمان به صورت کف خواب وجود دارد. در مجموع این اقامتگاه بومگردی ظرفیت پذیرش ۱۶ مهمان را دارد اتاق های این اقامتگاه بومگردی فاقد حمام اختصاصی و سرویس بهداشتی می باشند مهمانان عزیز می توانند از توالت فرنگی وایرانی و حمام کخ به صورت مشترک هست استفاده کنند.
این بومگردی یک اتاق دیگر هم دارد که با این کد 61261 قابل رزرو است
در مورد این اقامتگاه بیشتر بدانید
برای معصومه رنجبر، 2 اقامتگاه دیگر در سایت ایران آهانا ثبت شده است. برای دیدن تمام اقامتگاه های میزبان بر روی لینک زیر کلیک کنید.
مشاهده همه اقامتگاه ها(2 اقامتگاه)درخواست کنسلی تا ۷۲ ساعت مانده به شروع اقامت با کسر ۲۰٪ از مبلغ کل رزرو، مابقی مبلغ پرداخت شده عودت داده می شود.
آوردن حیوانات خانگی ممنوع
برگزاری مراسم ممنوع
امکان اجاره دادن به گروه های مجردی وجود ندارد
استعمال دخانیات ممنوع
به همراه داشتن مدارک محرمیت و شناسایی الزامیست.
اقامت برای کودکان تا ۶ سال رایگان است.
آدرس و موقعیت دقیق اقامتگاه، پس از تایید پرداخت برای شما پیامک خواهد شد.