رزرو اقامتگاه بومگردی آوش - اتاق سنتی
اقامتگاه بومگردی آوش در استان گلستان، شهرستان گز قرار دارد که در فاصله ای پنجا کیلومتری گرگان واقع شده. این شهرستان از سمت غرب به مازندران و بهشهر منتهی شده و از جنوب به شهر دامغان و از شرق به کردکوی زیبا و از شمال به ساحل خرز قرار دارد جنگل نرگسی در دوازده کیلومتر بندر گز قرار دارد. این جنگل بکر، زندگی جانوران زیادی نظیر خرس، روباه، شغال، گراز و ... بوده و به دلیل رودخانه ها و آبشارهای زیبا، تفرجگاه مناسبی برای دوست داران طبیعت است.
از جاذبه های گردشکری نزدیک این اقامتگاه بومگردی می توان به بازارچه ساحلی بندرگز، جزیره آشوراده، پارک جنگلی باغو، و روستای دیدنی قره قاشلی از جاذبه های زیبای شهرستان گز و استان گلستان اشاره کرد.
مهمان عزیز در این اقامتگاه، اتاقهای دیگری با این کدها می توانید رزرو کنید : ۲۱۷۷۵ - ۳۱۱۸۳ - ۲۸۷۲۷
در مورد این اقامتگاه بیشتر بدانید
برای نیلوفر بهی، 4 اقامتگاه دیگر در سایت ایران آهانا ثبت شده است. برای دیدن تمام اقامتگاه های میزبان بر روی لینک زیر کلیک کنید.
مشاهده همه اقامتگاه ها(4 اقامتگاه)در صورت درخواست کنسلی کمتر از ۷۲ ساعت پیش از شروع اقامت، کل مبلغ ۲ شب اول از مبلغ پرداختی کسر و مابقی عودت داده می شود.
آوردن حیوانات خانگی ممنوع
برگزاری مراسم ممنوع
امکان اجاره دادن به گروه های مجردی وجود ندارد
استعمال دخانیات ممنوع
اوردن حیوانات خانگی ممنوع
استعمال دخانیات داخل اتاق ها ممنوع میباشد.
آدرس و موقعیت دقیق اقامتگاه، پس از تایید پرداخت برای شما پیامک خواهد شد.